Nog ’n half nachtje slapen…. 4 sept 08

Vandaag afscheid genomen op het werk. Altijd hectisch de laatste dagen, zeker als je wat langer weggaat. Iedereen wenst je het beste. Besef wel dat het een paar pittige weekjes worden.

Zojuist nog even Taku gebeld of er nog laatste berichten zijn. Volgens Karin de Haas geen bijzonders. Ook geen boodschappen voor Bart. Er was 1 GIO uitgevallen tijdens de Survival. Vincent. Hij is de enige die ik ken van vorig jaar. Jammer. Hij zou dit jaar de Survival en de Outdoor nog doen. Karin kon geen uitsluitsel geven omtrent de reden van uitval en terugkeer naar Nederland. Dus Vincent maar even gebeld. Bleek toch dat de Survival heftiger was dan begroot. Was mij bekend, ook ik viel 8 kg af in 14 dagen.

Dus een compleet nieuwe groep. De GIO’s werken al 80 dagen samen. Een nieuwe erbij + de Outdoor mensen. Dat wordt ook wel leuk.

Morgenvroeg 5 uur op Schiphol en dan een lange dag. Vrijdag de 5e naar Atlin by bus. Zaterdag de 6e start met een briefing omtrent ’t programma. Tegen het eind van die week daarop, ik verwacht rond de 11e of 12e “pakken” we het watervliegtuig naar een onbekende bestemming in de wildernis alwaar de natte landing plaatsvindt, zwemmen naar de kant en start van het feest met een warm vreugde vuur.

Ben benieuwd hoe het loopt en ook wel enigszins gespannen.

Groetjes uit Vorden Leo

2 gedachten over “Nog ’n half nachtje slapen…. 4 sept 08”

  1. Vanochtend kwart voor 3 ging de wekker, en om kwart over 6 lag ik weer in bed voor nog 2 uurtjes slaap.Leo afgezet op Schiphol. Zwaarbeladen!!
    Op Schiphol hadden al een paar outdoormensen die ook naar Atlin gingen hem herkend van z’n website. Dus, direct reisgenoten. Gezellig.
    Lieve Leo, ik wens je een beregoeie tijd.

  2. Hey Leo!!!

    Gefeliciteerd met je succesvolle afsluiting van de wildernis opleiding! Was een eitje, he? Leuk om over je belevenissen te lezen en fijn dat je weer veilig in de bewoonde wereld bent aanbeland! Groet uit Achterveld, Otto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s