Jasper. Mei ’09

Na een paar dagen alle mogelijke info te hebben verstouwd gaan we het vanaf nu zelf doen. We hebben uitgebreid kennis genomen van de gang van zaken. Sandy, de manager tot op heden, is vanmorgen vertrokken. Vanaf morgen alles verder zelf uitvinden. We zijn tegen de avond in de auto gestapt en naar Jasper gereden. Maud, de Francaise, bij Bryan achter op de Harley kwamen er ook naar toe. We hebben even wat geshopped, enkele broodnodige dingetjes gehaald, en daarna heerlijk gegeten bij "Papa George". Bryan kende dit restaurant en heeft het aanbevolen. Was niets mis mee.

Op de thuisreis nog even een family-card voor de Canadese nationale parken gekocht voor $136,=. Op de heenweg hadden we ook al $ 20,= betaald voor een dagpas. Maud wist ons het voordeel van een jaarpas te vertellen en dat de $ 20,= in mindering komen. Die fransen zijn ook zuinig. Op de terugweg was 't in de schemering uiterst voorzichtig rijden. Direct buiten Jasper al een grote kudde Wapiti's, gevolgd door nog veel meer kuddes tot kleine groepjes, ook bergschapen 'n kudde, deer, Mule-deer. De gehele weg tot Blue Lake was het attent rijden om geen beesten te overrijden. Want dat is slecht voor de company car maar goed voor diepvries. Alleen de verhouding ligt scheef.

Morgen en overmorgen geen gasten maar voorbereiding. Maar ook in Hinton verderwerken aan Canadees rijbewijs, zakelijke dingetjes en boodschappen. Things as usual.

Groetjes L&R

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s