Bye bye meisjes, na 3 geweldige weken! Aug.’09

De 3 weken zijn voorbij gevlogen. Zojuist de meisjes weer op het vliegtuig gezet. Dat deed pijn in het hart. 3 maand hadden we hen niet gezien, nu gaan we voor tenminste 5 maanden. We kunnen nu tenminste wederzijds praten over Canada, Blue Lake en de omgeving via telefoon, Skype of msn. We hadden niet echt veel tijd om met hen allerlei dingen te doen, maar we waren bij elkaar en dat was voor iedereen goed. Ze hebben de garage van ons huis geschilderd, veel van de “Sign’s” opgefleurd met frisse belettering, geassisteerd in de keuken of frontdesk.

 

Meisjes

Klaar om door de security te gaan. De security kwam nog een nagelschaartje terugbrengen. Was uit de scanner gekomen.

We zijn dinsdagmorgen naar Edmonton vertrokken en hebben natuurlijk de grote West Edmonton Mall bezocht. Dat was een paradijs voor hen. M’n outdoor winkeltjes heb ik (haast) niet gevonden. Vanochtend nog even naar Camper Village geweest maar dat is de kleine nederzetting van hen in Zuid. Daar had ik 3 weken geleden ’n setje Asolo’s besteld (trekkingshoes). Ze zouden me bellen als ze binnen waren, geen telefoon gehad maar toch even langs rijden natuurlijk. Waren na 3 weken nog niet binnen.

Over 14 dagen komen Ernst en Diny & Tonny en Henny. Zij zullen nu de voorbereidingen al wel aan het treffen zijn.  Misschien willen zij de Mall ook nog zien. Kan ik er weer heen om de schoentjes af te halen wellicht.  De Mall is een fiks winkeltje misschien wel 1000 winkeltjes bij elkaar en niet zo klein, meer dan 100 restaurants, een joekle van een zwembad, ijshockey stadion, ’n soort van dolfinarium en ga zo maar even door.   

Campers Village nabij deze mall moet ook groot zijn. Maar goed je moet in al die winkels alleen wat kopen als je het echt nodig hebt. Ik had m’n hardloopschoenen, ja die set waar ik op de 14e feb op uitgegeleden ben in Engeland, in Grand Cache laten staan na het raften. Bijna 300 km rijden om ze op te halen is net zo duur of duurder dan nieuwe. ($99) . Eigenlijk dezelfde slechte Seacony met zolen zonder grip als welke ik heb laten staan. Maar betere zag ik ook niet.

Vanavond nog wat inventaris gehaald in de grote winkels hier in Edmonton voor Blue Lake. Besloten om niet meer terug te rijden, maar een Hotel genomen in Spruce Grove. We zouden ver na middernacht aankomen. Dat lijkt geen prettige optie dus,

Nu de koffer in….

Leo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s