Ed's & Willem's. Sept ’09

Morgen (ma 21/9)  zullen Ed & Willem  alias Ernst en Tonny in onze tuin aan het werk gaan. In Nederland weliswaar maar stel dat we in Januari a.s. thuis komen willen we toch graag dat het er netjes bijligt. Misschien is er al blad gevallen in Nederland maar dat zal nog niet dat is meestal half october.  Toch een goed gevoel als je zover weg zit en er zijn mensen die voor je zaken zorgen in Nederland!!

Bryan is vertrokken voor z’n welverdiende vakantie. Met z’n truck richting Edmonton. Vandaar vliegt hij naar Minneapolis (USA) en dan naar Amsterdam. In Nederland zal hij zo’n beetje alle kennisen, welke hij op Blue lake heeft opgedaan, bezoeken. En dan door naar Lyon waar hij nog even bij Maudi verblijft.  De laatste dagen heeft hij nog enkele klussen afgewikkeld. De laatste hand aan m’n huis. (Douche deur, ventilator en wat kelderisolatie) Zijn taak zit erop in ons huis. Wellicht nog een keer de shingles op het dak. Als er half oktober nog een mooie dag is of anders volgend jaar. De garage met houtopslag is inmiddels door Tonny en Ernst gedaan.

Misschien gaat hij nog even naar Groningen naar "our kids" to see "Dutch student life".

Hij zal zich wel vermaken aldaar. Tonny, Renee, Vincent, Hans, Frank, en anderen zullen wel zorgen dat hij dagelijks ’n Grolschje krijgt of meerdere. Ik heb met Bryan, als een der laatste inburgerings leermomenten, ’n Grolsch halver liter gedronken, welke hier tot m’n verrassing ook verkrijgbaar was.

Op advies van Tonny wordt dit biertje hier als een kostbaar en uniek import feature op de dranklijst geplaatst. Tonny noemde een lokale handelswaarde van rond de $ 10,= dus voor $9.99 op de lijst. Zo heb ik toch weer wat boerenslimheid geleerd. Tonny dank daarvoor!!  Wellicht nog ruimte voor een beetje korting voor als jullie weer hier zijn….

Om 4 uur vanmiddag, zondagmiddag,  zijn de laatste klanten vertrokken. Dus nog een uurtje gekloofd en me toen ter ruste gelegd op de 7e dag. Zo heeft hij dat gewild dacht ik nog…….

Morgen weer een nieuwe groep.

Groetjes Leo & Riny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s