Beregoeietijd in Nederland. Jan ’10

Het zit er bijna op; onze beregoeietijd in Nederland.

Ernst, Tonnie , Diny en onze meisjes hadden goed voor ons huis gezorgd; het was er schoon en warm, koffie en appeltaart stond klaar. Het voelde goed.

Minpuntje was het weer en de sneeuw. Na een dag stond ik alweer sneeuw te schuiven. We reden in een sneeuwbui slippend en met een slakkengangetje in mijn 2WD zonder winterbandjes naar Zwiep en Ruurlo, hetgeen toch weer een andere ervaring is dan rijden in Canada.

Leo investeerde in nieuwe klapschaatsen, draaide rondjes op de Vordense ijsbaan aan de hand van Martine, bang om op het ijs te klappen. Het viel niet mee: daar moeten we de komende maanden op ons eigen meer nog aan werken.

Verder is hij weer op de fiets gesprongen en heeft samen met verschillende sportvrienden en -vriendin (Annemiek) de conditie wat opgevijzeld.

De koperen kookpot die we kregen tijdens onze afscheidsmiddag is inmiddels ingewijd. Ik zal niet in details treden. Het was supergezellig met z’n allen om het vuur, onder het genot van een Jagermeister.

GoulashpotZaterdag as. doet Leo met Henk Griemelink onder de naam Timeoutdoorboys mee aan “zijn” midwinterrun, nu  georganiseerd door voormalige deelnemers. Het verslag zal t.z.t. zeker op   www.timeoutdoorevents.nl  komen te staan.

We hebben genoten van alle bezoekjes, visites, etentjes, drankjes, telefoontjes en de oprechte belangstelling voor ons leven en werken in Canada.

We zien een aantal mensen deze zomer terug op Blue Lake Centre. Dat is een prettig vooruitzicht. De Nederlandse vlag zal ter verwelkoming in top hangen.

Lieve mensen, bedankt voor de leuk tijd hier, tot een volgend bezoek!

Riny

kim_Leo

zitje

Eén gedachte over “Beregoeietijd in Nederland. Jan ’10”

  1. Vandaag (1 mrt) site bezocht en kwam dit verhaal van jullie tijd in NL ook nog even tegen. Was leuk om jullie weer even gezien te hebben! En blij dat ik lees dat ik ook nog een bijdrage heb kunnen leveren aan het herstel van de conditie van Leo ;-). Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s