Fam Potijk July 28th ’10

Zij hadden al laten weten ook ff in Canada te zijn. Velen bezoeken Canada en hebben relaties, familie in het oosten wonen en weinig in het westen en veelal al helemaal niet in de Rockies omdat daar agrarisch nu eenmaal niet veel te beleven is. Jan wilde in de vakantie ook wel even niet agrarische bezig zijn en plande een bezoek aan de Rockies. Aankomen in Calgary en dan al snel door naar Banff en vervolgens de schitterende route naar Jasper via de Ice Fields Parkway. Is een must. In Jasper moet je beslissen of naar het westen of oosten. Hinton is dan niet ver meer, dus de Potijk family belandde op Blue Lake.

Kieken waor den Slutter verzeild is e raakt.

Natuurlijk altijd leuk om voormalige collega’s op bezoek te hebben. Enige terugblik naar het verleden is dan altijd troef maar ook het huidge reilen en zeilen en de kansen in de toekomst. De kids wilden ook wel wat avontuur proeven. Toevalligerwijs hadden we nog een Hollandse familie op bezoek met kids in dezelfde leeftijds categorie. Dus een groepje van zes om een dag te vermaken, terwijl de ouders hun’s weegs gaan. Daar zijn ze ook heel intenzief mee bezig geweest. ’n Lange dag zelfs van negen tot ruim zes uur ’s avonds.

’s Avonds bij het campvuur ’n biertje, ja het is zwaar werk met al die Hollanders op bezoek. Zo’n grote RV besturen is natuurlijk ook niet niks. ’t Is net zo’n ouderwetse 10-14 tons bulkwagen. Voor je het weet is ie groter dan je inschat…..

Na enkele dagen gaat de reis voort richting west. Ben benieuwd hoe het verder is verlopen.

Inmiddels werkt ook Jan, denk ik, ook al weer hard aan de S-H-Value, en dat is maar goed ook.

Leo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s