Wilfred en Marieke Brons. July '10

Een "track record setten" op ons survival parkoers is een noodzaak voor elke atleet die ons komt bezoeken. Wilfred was min of meer toevallig hier in de buurt. Hij had in Januari, toen wij in Nederland waren en in Beltrum aanwezig voor de Survival,  al aangegeven dat hij naar Canada wilde komen voor een onvergetelijke vakantie. Maar goed dat was alweer een half jaar geleden.

Wilfred

Ik was o.a. met Henk Griemelink druk bezig geweest met het dak. Leggen van nieuwe shingles. Redelijk afgepeigerd zaten we op de veranda een biertje te nuttigen. Wilfred was al in de Main Lodge bij Riny geweest. Zij zei: "Ga meer eens achter dat 2e huis kijken, daar zullen ze wel zitten!. Leo plus nog een bekende". Dus dat deed hij. Er stopt een auto naast ons huis, Henk ziet hen 't eerst en roept: "Heeeij  wat mot ie hier?". Wilfred en partner gezellig. 'n Biertje slaat ook hij niet af dus wij nemen er ook nog maar een.

Gezellig even bijgepraat. Natuurlijk komen de survival hindernissen aan de orde. Al gauw zit hij met Henk's lycra broek aan, aan het bier en daarna de hindernissen. Eerst de lange apehang. Een record, in 75 seconden rammelt hij langs de strak gespannen  poly-prop lijn. Vooral het up-hill gedeelte vond hij lastig. Daar verdween ook even de snelheid. Marcel en Frank hebben straks een target.

 

Na de hindernissen gaat de heerlijke spagetti maaltijd er goed in.

Wilfred en Marieke keerden terug naar hun B&B wel wat te laat maar dat zal zich wel oplossen dacht hij.

Nog een leuke reis gewenst en we horen nog wel over de afloop.

Leo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s