Pegge/Postel Aug 23trd-sept 2nd, 2010

Natuurlijk een heel bijzonder treffen in Canada. Al vele maanden stond de trip op het programma. Maar Johan en Herman zouden zichzelf niet zijn als ze er niet iets bijzonders mee zouden doen.  't Werd fietsen van Calgary naar Blue Lake. 'n Fikse afstand, van zo'n 600 km en vele hoogte meters door de foothill's, over gravel roads. Canadezen die ervan horen bestempelen het als:"Crazy!"

We konden hen verrassen in Cadomin, 'n legendarisch uitgewoond mijnwerkers stadje, en de andere ochtend oppikken met de ATB in Hinton.

Al snel werd een een activiteite schema in elkaar gezet. We hadden al geleerd om alle highlights snel op papier te zetten en samen met de vrienden 't programma te plannen. Uiteindelijk wordt het altijd een keus tussen bezoeken aan (in de laatste plaats) de WEM (West Edmonton Mall), Jasper, Athasbasca Fall's, Sunwapta Fall's, Hinton, Beaver Board Walk, Atahbasca lookout, Kelly's Bathtub, hikes in de omgeving, oefenen met canoes, de Athabasca River tocht, ons MTB parkoers met het record van 27'45'', Miette Hot springs, Sulpher Ridge, en vele andere bezigheden.

Ook hebben zij met veel kleine technische probleempjes de helpende hand toegestoken. M'n ATB schakelt voor, weer als een zonnetje, de Mian Lodge kranen hebben weer volop power enz…..

Memorabel waren natuurlijk de filmopnames. herman & Johan waren juist hier toen er "figuranten" oftewel "artiesten" nodig waren voor fraaie ATB opnames. De prachtige Paaschberg shirts doen het geweldig op de video opnames. Tzt te zien via dit of een ander medium. Wie had dat gedacht……. 

We hadden een geweldige tijd met hen. Ze waren al geinformeerd door Henk G. dus kenden e.e.a. al en zij wisten wat ze beslist zouden moeten doen.   

Afscheid nemen van goede vrienden viel zwaar maar we weten dat ze nooit te ver weg zijn.

Leo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s