Miette Hot Springs. Zat. 18/9/10

Gister een staalblauwe hemel. De Survival groep was 's nachts vertrokken. Eigenlijk een mooie dag om er toch nog even tussen uit te trekken met de motor. Het kwam er niet van. Vandaag begon het goed en een lekker temperatuurtje van een graad of 8 en nog een zwakker wordend zonnetje. Dus kan nog net en moet dus even.

De jongens, Maarten, Ruurd en Jasper zijn gister en vandaag de Skyline Trail aan het lopen. Ook met die staal blauwe hemel. Kreeg rond de middag  een telefoontje van Ruurd dat ze de Notch, het hoogste punt, over waren. Daar is een plek dat je even uitzicht hebt op Jasper en dus ook telefoonontvangst. Ze moesten nog door tot Curator camp. Dus dat ging wel goed komen.

Het zou in Jasper een koude nacht worden. -7C. Dan is het boven -14C op 2.000 meter dacht ik. Zaterdag rond 12 uur belde Ruurd weer dat ze net voor Mnt. Tekarra waren. Dus ik denk rond drie uur beneden. Na afloop wilden ze nog even naar Miette Hot Springs.

Om 'n uur of half drie 's middags hield ik het niet meer en zei tegen Riny dat ik 'n stukje ging rijden, naar Miette Hot Springs. Zo'n zeventig km.  Een prachtige weg er naar toe. Mooie glooiende bochten. Wel altijd alert zijn voor wild. Om half 4 aangekomen. Zoals motorrijders dat dan doen drink ik 'n kopje koffie op het terras. Maar geen jongens gezien. Dus maar weer rustig de terugweg aanvaard. In Hinton even tanken en een paar boodschappen.

De jongens waren nog in Jasper een piza wezen scoren en kwamen rond zeven uur thuis. Hadden een geweldige tocht gehad in twee dagen Moest ook wel kunnen in een dag zei Maarten direct. Jasper weet ik nog niet. Die viel redelijk uitgewoond onmiddelijk na thuiskomst in bed en was gedurende meer dan 12 uur in coma.

Leo op zaterdagavond 18/9. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s