Ruurd, Okt ’10

Afgelopen dagen afscheid genomen van Ruurd. Hij heeft een eigen weblog www.ruurdt.waarbenjij.nu  maar dat was allemaal tegenwoordige tijd. Met dubbel dd dan is het echt geweest. Hij is echt weg. Ontzettend wat kon hij ouwehoeren zeg.  Niet alleen intensief maar ook enduro. Oftewel hij gaat maar door. Dat is wellicht ook wel z'n kracht. Ontzettend wat een energie hij heeft besteed hier op Blue Lake. Hard gewerkt, hard geouwehoerd, hard genoten van z'n 3 maand hier, en veel bijgedragen aan het imago van Blue Lake.  

Alle groepen welke hier waren: de scholen uit Edmonton, families uit Nederland maar ook de olieboeren uit Northern Alberta waren onder de indruk van zijn presentatie. Ok wij waren blij met z'n performance. Eergister afscheid genomen met de relevante Blue Lake crew.

Ruurd1

Ruurd hier ten voeten uit:

  • Z'n "kruisvuur",  lekker tussen twee vuren
  • Ouwehoerend met z'n vrienden"
  • 'n Biertje erbij,
  • lekker eten
  • 'n kampvuurtje

Julie had een aantal leuke presentjes, en wij ook natuurlijk. In een briefje, stacato, al z'n wetenswaardigheden gememoreerd. Hij begrijpt de meeste direct.

Ruurd2 

Waarom die Molson Dry zo vaak genoemd???? 

Ruurd3 

30 September, natuurlijk Jasper was jarig. Werd 17 jaar oud.

Jasper 
 Ook Jasper kreeg kadootjes. Was heel blij verrast ook al liet hij dat niet direct blijken.

't Biertje was niet ipv koffie. (was van Ruurd…). Z'n ouders hadden de taart aangeboden. Na al die knuffels vond Jasper ook  wel dat hij nog een verjaars avond had aan te bieden….. 

Vandaag naar Edmonton geweest om Ruurd weg te brengen samen met Maarten & Jasper. FF langs Campers Village, de WEM, de Harley Davidson shop, de MEC (Mountain Equipment Coop) en vervolgens het onvermijdelijke afscheid bij z'n hostel. Ook nog even een rondje door het centrum. We pinkten allen een traantje….. 

Het deed wel even pijn om afscheid te nemen van zo'n vrolijke gast die deze zomer een onvergetelijke indruk maakte op Blue Lake.  Wellicht is hij volgend jaar nog weer terug….

Morgen gaat Ruurd nog even een parkje zoeken, een hoog gebouw om een paar plaatjes te schieten, een biertje ergens, wellicht nog even naar de MEC en daarna de hostel weer in. Zondag de Greyhound naar Calgary. Dan nog een week met een autootje naar het zuiden en vervolgens naar z'n zus in Three Hills. Volgende week zondag richting Nederland.      

Leo, Vrijdag 1 okt, 2010, Net …..niet meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s