New elan…. Aug. ’11

’n Week van relatief intense drukte door een groep van bijna 80 enterpreneurs uit Northern Alberta. ’n Groep van ca 50 kids van 14-15 jaar, vergezeld door wat oudere studenten en ook ouders en professionele instructeurs. Aan hen wordt bijgebracht hoe te komen van idee tot uitvoering. Dat kan ook zijn ’t oprichten van een onderneming. Maar in de praktijk komt het neer om een product op de markt te brengen. Dat is ook het laatste wat ze deden als proeve van bekwaamheid. Een marktkraam inrichten en hun produkt aanprijzen aan ouders en geïnteresseerden.  Na 7 dagen hadden we de laatste zaterdag dan ook 150 mensen aan een BBQ. Die 7 dgn de hele groep van 80 man 3 x daags aan tafel + onderdak.

Daarvoor een native groep met ’n identiek idee. Toen hadden we Annemieke en Hans met kinderen hier. Nu is er een ander nichtje op komst.
Komende donderdag komen Anne Hilderink en haar Arnold samen met de kinderen Paula en Elisabeth. Zij zijn eerst een week in St. Pierre geweest en komen morgen naar Edmonton vliegen. Daar pikt Veronica hen op. Donderdag komen zij deze kant op. Naar verluidt met een auto van Veronica. Dus een 0.5 tons truck.
We will see.
Onze huidige bezoekers gaan morgen weg. Pieter en Diederik, onze volunteers, brengen hen weg naar Calgary en genieten een paar dagen op de terugweg op de Ice Field parks Way.

Donderdag dus weer new elan!!!

Leo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s