Whitehorse. 23 jul 07

Hoi allemaal,

Vandaag tentamens, of hoe heet zoiets, gedaan. Navigatie en Meteorologie. ’t Eerste ging me wel goed af. Toch 2 uur ploeteren en cijferen. Ik zei al ’n 10 maar met 20% vergissingen dus 8. Dat werd dus 16% oftewel ’n 8,4. Hier en daar nog wel wat discussie stof maar goed ’t staat er. Meteo is een ander verhaal. Ik denk wel voldoende. Dat horen we zo.

Vanmiddag de stad in geweest. Nieuwe sokken en ondergoed gehaald. Wit is kennelijk geen mode meer dus alles weggedonderd. (na gebruik). Verder wat drank gehaald, ’n terrasje gepikt en zo. De fietsen wat gesoigneerd want we gaan de gehele week met de fiets naar school. 5km fietsen + een dikke bult. Dat wordt een lange zit, dagvullend in de college banken.

Daarna terug naar de camping en koken voor ons 5. Bart en (Karin is inmiddels met dochter ook aangekomen) gaat terug naar Atlin 200 km verder.

Volgende week swift water resque. Ik kijk er naar uit.

Vanavond foto’s uitwisselen en dan wellicht iets op deze weblog.

Nu eten, ben nog aan het wassen en drogen.? Ja ’t is een druk bestaan.

Groetjes en liefs uit Whitehorse.

4 gedachten over “Whitehorse. 23 jul 07”

 1. Die onvoldoendes hoor je wel via Vincent. Echter we hebben ’t resultaat van meteorologie nog steeds niet binnen. Bart is naar Atlin. Dus we hebben geen contact..

  Verder gaat alles goed. WFA (Wlderness First Aid) is wel veel en procedureel maar ’t is te doen. 5 Nederlanders en 4 Canadezen en 1 Jap. Is wel gezellig zeker nu we elkaar ’n beetje leren kennen.
  De praktijk doen we ook direct in de Wilderness. Daar hangt dan iemand aan een rotswand met deadly bleedings en uitstekende ribben. Vervolgens procedureel afhandelen anders sta je zo voor ’t witte boordje ’s Avonds zelfstudie op de campingsite.
  Vanavond kopen we ’n zalm of wat in de stad. Ja wegens tijd gebrek hebben we ’t vangen uitbesteed.
  Vervolgens boven ’t kampvuur klaarmaken / roosteren.

  Hier op het Yukon College traint de Duise jeugdschaatsploeg ook onder leiding van Gunda Niemann. Heb er zojuist ’n praatje mee gemaat en verzocht ’t wat kalmer aan te doen. Ze vond Wust ook wel knap. Toch wel een leuke meid die Gunda. Moet overigens zeggen dat alle vrouwen hier leuker worden, zeggen de jongens haha
  Tot morgen en ga jullie goed.

  ****Leo

 2. Ha die Leo,

  Met belangstelling hebben wij jouw rapportage op de weblog gelezen.
  Aanvanelijk leefden wij in de veronderstelling dat het een buitenlandse variant zou zijn op een avondje reexc3xabn kijken op Hackfort.
  Maar dat idee hebben wij nu wat bijgesteld. Leuk ons deelachtig te maken van jouw enerverende activiteiten daar. Sterkte met de laatste loodjes en een goede thuisreis toegewenst door Annie en Henk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s