Three days off. 12 mei 2009

Maar wat heet off. Even geen gasten met veel werk. Er staan wel zo'n 50 kids (16-18 jaar) op de campground. Houden zichzelf voornamelijk bezig of worden bezig gehouden door hun docenten. Geen kapitaal voor huren van ATB's en canoe's. Dat is weer wat te link. Reliability & responsability dat zijn dan sleutelwoorden. Zo'n groep hou je haast niet in de greep. Nog wel op Jarvis Creek, die is 3 meter breed, maar niet op een meer. En zwemmen kan niet iedereen hier. Dus is het hiken en zo.   Ze zorgen zelf voor eten.

Vanmiddag naar Hinton geweest. Voor rijbewijs dingetjes (procedure opvragen), naar de bank, boodschappen, 'n ketting voor kettingzaag halen, naar de post (moet je hier ophalen) koffie drinken bij "The Old Grind" zoals de naam al zegt, daarna bij "Joey's Fish" op 't gemak wat gegeten, 'n bed (bijna) gekocht, kingsize, wasgoed naar de wasserij gebracht, daarna nog even gekeken aan de Athabasca river.

Morgen de stove halen voor ons huis. 'n echte Osburn.  Ergens 2e hands gekocht. 40% van nieuwwaarde.

2200stove

Bryan onze man met de gouden handjes zal hem monteren.

Misschien dat onze bedden leverancier wel helpt. Die verkocht een ander merk stove maar wilde wel de schoorsteen en onderplaat leveren.
Het zal ongetwijfeld mooi staan in ons houten huis. 10 cm Red Cedar, aan de binnenzijde nog onbesproken. Maar met lelijke isolatie en bekleding eromheen. aan de buitenzijde. Maar goed we zitten erin en er kijkt van buiten niemand naar.
Nu een wijntje en lekker onder de wol. 't Vriest 's nachts nog enkele graden hier. Was vannacht ook goed want de vriescel in het restaurant begaf het. Freongasdruk weg, dus ingevroren. Ontdooien vandaag beetje freon erbij en hij doet het weer. Maar wel 50 kg vlees lichter en wat groenten.  Nu maar hopen dat 't de lekage is van 'n jaar of langer. Zal het wel strak moeten blijven volgen. Johan Dijkman m'n voormalge ff-collega zal wel denken: "Weet ie ook wat dat is, haha! " Ja voor een van die ff-mannen was hier wel een baantje.

Ja ik wilde gaan slapen….
Groetjes Leo

   

2 gedachten over “Three days off. 12 mei 2009”

  1. Hoi Leo en Riny,
    Gaat het goed met de vriescel in het restaurant of zal ik Johan Dijkman ff sturen?
    Groeten Herman

  2. Leo,

    We hebben voor een vriendenprijs nog een panasonic koel-machine in de aanbieding. Voor vragen bel of mail Theo.

    groetjes Johan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s