Spring break. March 29th, 2011

Na een druk weekend, met een flinke doch leuke groep van 50 man, en 1,5 dag opruimen zijn we dan toe aan een tripje naar Nederland. Maart was een relatief goede maand voor een wintermaand. Met twee beurzen en zo’n 300 overnachtingen met food is het een goede maand.  Ook hebben we regelmatig in de touwen gehangen met de gasten. Ze genoten er zichtbaar van. Nu dus alles opgeruimd, ingepakt en morgen ochtend om 5 uur vertrek naar Calgary. Zo’n 6 uur rijden, we kiezen toch maar de Ice Field Parkway. ’n Half uur langer maar 10 keer mooier. Hier en daar een beetje “icie” zegt men.

We vliegen dus donderdag om 15:40 uur en zijn vrijdag ochtend om 8:15 op Schiphol. ’n Rechtstreekse vlucht en da’s echt genieten alhoewel 8-9 uur op je kont zitten niet ideaal is. Maar we moeten, voor ’t voorzicht, maar even lijden.

Hans past hier op de tent. Hij loopt ook een beetje met z’n ziel onder arm natuurlijk en laat z’n vrouw overkomen. Dat verzacht de pijn. We ontmoeten hem weer in Calgary over 3 weken als hij Canada verlaat zodra wij weer terugkeren.

Dus even op afstand de gang van zaken volgen. Kijk er ontzettend naar uit om allerlei vrienden, family en de kids weer te zien.

Dus tot ziens in Vorden.

Leo

ps

Volgende blog zal ik er m’n tel.nummer bijzetten. Weet ik nu nog niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s